دلایل آرتروز

دلایل آرتروز

دلایل آرتروز

آرتروز شایع ترین بیماری مفاصل بدن است که با تخریب تدریجی غضروف مفصلی همراه است و منجر به درد ، التهاب و محدودیت در حرکات مفصل مبتلا می شود.

اگرچه آرتروز مفصلی درمان قطعی ندارد ، اما برخی اقدامات هستند که می توانند درد و سایر علائم را تسکین دهند و به بهبود دامنه حرکتی مفصل کمک کنند که فیزیوتراپی مهم ترین آن ها است ، متخصصان ما در مرکز فیزیوتراپی پاک (بهترین فیزیوتراپی غرب تهران) خدمات تخصصی فیزیوتراپی را برای درمان آرتروز ارائه می دهند.

دلایل و عوامل خطر زیادی برای آرتروز مفاصل وجود دارد که در این مقاله اشاره مختصری به آن ها داشته ایم.

دلایل آرتروز

افزایش سن یکی از مهم ترین عواملی است که با افزایش خطر بروز آرتروز همرا ه است ، با افزایش سن غضروف مفاصل آسیب پذیرتر شده و احتمال بروز آرتروز افزایش پیدا می کند.

آسیب دیدگی مفصل در گذشته مانند شکستگی و دررفتگی

استفاده بیش از حد بر مفصل که فشار زیادی به اجزای آن وارد می کند.

سابقه خانوادگی بروز آرتروز در دیگر اعضای خانواده

عوامل خطر برای آرتروز چیست؟

علاوه بر سن و علل ثانویه مانند آرتریت التهابی و آسیب یا ترومای قبلی، چندین عامل خطر دیگر شانس ابتلا به استئوآرتریت از جمله چاقی، دیابت، کلسترول بالا، جنسیت و ژنتیک را افزایش می‌دهند.

  • چاقی یک عامل خطر برای آرتروز، به ویژه زانو است. علاوه بر بارگذاری بیش از حد مکانیسم‌های تحمل وزن بدن، اثرات متابولیکی و پیش‌التهابی چاقی به‌عنوان کمک‌کننده به آرتروز مورد مطالعه قرار گرفته‌اند. حفظ وزن ایده آل بدن یا کاهش وزن اضافی برای افرادی که در معرض خطر هستند مهم است.
  • هم دیابت و هم هیپرلیپیدمی (افزایش چربی/کلسترول) به پاسخ التهابی در بدن کمک می کنند و از مهم ترین عوامل خطر برای آرتروز هستند.
  • . اکسیداسیون لیپیدها همچنین می‌تواند رسوباتی را در غضروف ایجاد کند که بر جریان خون استخوان زیر غضروفی تأثیر می‌گذارد، همانطور که عروق خونی تحت تأثیر آترواسکلروز قرار می‌گیرند. قند خون بالا، و همچنین کلسترول/لیپیدهای بالا، رادیکال های آزاد را در بدن افزایش می دهد، این استرس اکسیداتیو از انعطاف پذیری غضروف در سطح سلولی فراتر می رود. کنترل دیابت و چربی خون علاوه بر سلامت عمومی برای سلامت استخوان ها نیز مهم است.
  • کاهش استروژن در خانم ها در سنین یائسگی خطر ابتلا به آرتروز زانو را افزایش می دهد زیرا استروژن از سلامت استخوان محافظت می کند و به طور خاص استرس اکسیداتیو را به غضروف کاهش می دهد.
  • وراثت می تواند در آرتروز نقش داشته باشد، زیرا افرادی که با سایر بیماری های استخوانی یا ویژگی های ژنتیکی متولد می شوند ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به آرتروز باشند. 

 

کلمات مرتبط :

دلایل آرتروز – درمان آرتروز – فیزیوتراپی برای آرتروز – بهترین فیزیوتراپی غرب تهران

مقالات بیشتر

کمردرد در بارداری

کمردرد در بارداری

question_answer0
کمردرد در بارداری بسیار شایع است. افراد باردار ممکن است درد موضعی کمر را تجربه کنند که به باسن و پاها…
فیزیوتراپی پس از جراحی شانه

فیزیوتراپی پس از جراحی شانه

question_answer0
فیزیوتراپی پس از جراحی شانه برای بازیابی دامنه حرکات شانه و تخفیف عوارض جراحی از اهمیت بالایی برخوردار است و…
فیزیوتراپی آسیبهای شانه

فیزیوتراپی آسیبهای شانه

question_answer0
فیزیوتراپی آسیبهای شانه موثرترین روش درمان غیرجراحی مشکلات مفصل شانه است که در کلینیک فیزیوتراپی پاک توسط متخصصان فیزیوتراپی ما…
فیزیوتراپی چیست؟

فیزیوتراپی چیست؟

question_answer0
فیزیوتراپی چیست؟ فیزیوتراپیست ها از طریق ورزش، درمان دستی مفصل، تکنیک های بافت نرم، آموزش و مشاوره به افراد آسیب…

مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست